Tratamente lemn

Servicii de calitate pentru

Tratamente lemn

Pe lângă servicii de ignifugare aplicate elementelor din lemn, se poate executa și tratament de insectofungicizare. De preferat este realizarea unui tratament complex, acesta să asigure tratamentul lemnului pentru toți inamicii naturali: cari, ciupeci, insecte, mucegaiuri și deasemeni tratamentul ignifug.

 • 100% Satisfacție garantată
 • 100% Lucrare de calitate
 • Personal calificat
 • Profesionalism și seriozitate

Soluțiile folosite de noi oferă lemnului protecție pe termen lung împotriva ciupercilor, mucegaiului și insectelor dăunătoare lemnului. Sunt utilizate chiar și atunci când este nevoie de eradicarea insectelor în lemnul deja atacat, în plus asigură protecție preventivă împotriva tuturor dăunătorilor biotici.

Tratamentul lemnului aflat la exterior trebuie să realizeze pe lângă tratamentul anticarii, antifungic, insecticid, ignifug și tratamentul de hidrofugare al lemnului. Hidrofugarea lemnului este necesară pentru păstrarea substanțelor active în lupta împotriva cariilor, ciupecilor mucegaiurilor și insectelor, dar și pentru păstrarea calităților fizice a lemnului.

Soluțiile folosite de noi conțin uleiuri speciale pentru realizarea protecției hidrofuge.

Asigurăm

 • Promptitudine

  01

  Lucrările se fac colaborând cu dirigintele de șantier pentru a nu influența sau pentru reduce la minim interferențele asupra activităților curente.

 • Calitate

  02

  Soluţiile folosite sunt avizate de către Centrul Naţional pentru Securitate la Incendiu şi Protecţie Civilă din cadrul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă.

 • Garanție

  03

  Toate lucrările se fac respectând procedurile în vigoare, beneficiind de garanție pentru o perioadă de 2 ani.

Contactează-ne dacă

Ai nevoie de o lucrare de ignifugare?

Call center

+40 751 128 148

Sună fără reținere