Intreprindere Individuala, autorizată din 2009 de Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta – Centrul National pentru Securitate la Incendiu si Protectie Civila prin Certificatul de atestare numarul 1544/2009, cu experiență in tratarea lemnului, a câștigat de-a lungul anilor încrederea și aprecierea multor beneficiari.

Servicii de ignifugare este principalul obiect de activitate. Cu personal calificat și experiență adecvată, Intreprinderea Individuală Silav C. Vasile, întrunește dorințele și celor mai exigenți beneficiari.

Deoarece tinem foarte mult la calitate, ne straduim sa oferim clientilor nostri numai operatiuni sigure si cu rezultate durabile. Pentru realizarea acestui obiectiv, folosim numai solutii performante si procedee moderne in domeniu.

Soluţiile folosite sunt avizate de către Centrul Naţional pentru Securitate la Incendiu şi Protecţie Civilă din cadrul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă şi sunt recomandate pentru ignifugarea şarpantelor, acoperişurilor vechi şi noi, case din lemn şi în general orice construcţie din lemn atât la interior cât şi la exterior.